2 år

Jeg blir rørt av å tenke på at lille gutten min er blitt to år. Hvor er tiden blitt av? Glemt er den tøffe starten vi fikk. Alle bekymringer blåst bort. Når vi ser på den glade gutten vi har i dag. Er alt bare fryd og glede. 

Jeg laget bursdagsfest. For andre gang til lille venn. Strevde jeg på. Lagde mat. Bakte. Firkløverkake. Hjemmelagde italienske kjøttboller i tomatsaus. Foccaciabrød. Minipølser. Kyllingvinger. Frukt. Dip. Brus. Eplemost. Pyntet. Ryddet. Stresset på. Så kom gjestene. Så fantastiske venner vi har. Inge Marino fikk så mye fint. Og alle koste seg. Og jeg husker ikke om jeg satt, eller sto. Spiste jeg? Hvor var glasset mitt? Ryddet. Pratet. Lekte. 

Og plutselig var alle gått. Og jeg kjente. At kroppen var utslitt. Men jeg var så lykkelig. For at alle hadde hatt det kjekt. Og gutten min var full i sjokolade rundt munnen. Lykkelig utslitt. Kjenne at man lever. Det er kjekt det. 

Et år til neste gang. Jeg skal prøve å gjøre alle glade da også….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s