Utmelding

Lenge. Tenkt på. Å melde meg ut av to bokklubber. Eneste jeg gjør. Er å avbestille. Hver måned. Hvis ikke får jeg uønskede bøker. I postkassen. Det ble endel. Uønskede bøker. Rett etter mini ble født. Og vi ble på sykehus i 3 mnd. Tenkte på annet enn avbestilling. Men i dag. Mannet jeg meg opp. For å ringe. Melde meg ut. 
Så jeg ringte. Hadde medlemsnummer og all info klar foran meg. Klar til angrep. En koselig dame som svarer. «Jeg ønsker å melde meg ut av to bokklubber.»Ja, da får jeg bekreftelse på e-post».  Kjente jeg pustet lettet ut. Dette gikk jo fint. Så kom det. «Ser du har vært medlem av den ene klubben i mange år. Vi vil jo ha deg som medlem lengst mulig og kan tilby deg å fryse abonnementet i 4 måneder og gi deg flotte gaver til en verdi av 700,-. Hva sier du til det?» Kjente jeg ble svett. Dett var jo årsaken til at jeg ble meldt inn sist gang. Hold hodet kaldt. Si nei. Men gaver? Det er jo gøy? Kanskje. Ok….litt lenger? Jeg tar meg sammen og sier. «NEI TAKK!» – Kan jeg spørre hvorfor?» – Jeg har rett og slett ikke tid.» Ok du vil få en bekreftelse på e-post».

Jeg klarte det. Føles helt fantastisk. Ingen forpliktelser. Ingen overraskende bøker i postkasse. Jeg kan velge selv når jeg vil lese, kjøpe. Helt fritt. Godt med alt som er gjort. God helg til alle der ute 😘

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s