Blinklys

Ser meg nødt. Til å få ut litt frustrasjon. Når det gjelder bilkjøring. Og regler. I mange år. Kjørte jeg ikke bil. Brydde meg kun om å gå. Sykle. Sitte på med andre. Så ble jeg mor. Nå har vi to biler. Jeg kjører rally hver dag. Leverer og henter i barnehage. Kjører hit og dit. Bil er blitt en nødvendighet. Og med det følger litt frustrasjon. Over folks bruk av blinklys. Noen vet ikke at det eksisterer. Noen finner ikke ut hvordan de skal bruke det. Eller de er giddesløse. Tenker ikke på andre enn seg selv. For blinklys. Viser overfor andre førere. Om man skal til venstre. Eller høyre. Om man kan vente. Eller kjøre. Hvor mange ganger har jeg ikke stått og ventet på en bil som like før den skal passere meg plutselig blinker 1 sekund før den svinger av? Jeg blir sprø av dette. Og rundkjøringer. Er en kategori for seg selv. Jeg blinker kanskje for mye. Blinker meg inn i rundkjøring. Og ut. Noen ganger føler jeg for å blinke i en vanlig sving. Men gjør det ikke altså!  Mulig jeg har fått blinklys på hjernen. Moralen er at folk ser iallefall hvor jeg skal. Her en dag kjørte jeg bak en som blinket mye også, bare at han blinket til venstre når han skulle til høyre. Så konklusjonen alt med måte. Min bedre halvdel. Han er en av de som blinker når han har lyst. Men jeg elsker han for det. Jeg blinker nok for oss begge….

 
Her er en illustrasjon som viser hvor blinklys på en bil stort sett er plassert. Kan være greitt å bruke de også…..

Bildet er lånt fra tv2.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s