Hjemmelaget syltetøy

Tro det eller ei. Jeg har laget hjemmelaget bringebærsyltetøy. Og dagen etter laget jeg en porsjon til. Da med bringebær og rabarbra. Ble så godt. At jeg ble imponert. Så nå føler jeg meg riktig så fornøyd som husmor med fryseren full av hjemmelagde godsaker. Jeg har min tante å takke. For hun lager så utrolig godt bringebærsyltetøy. Og det fikk jeg gleden av å smake i sommer. Himmelsk. Så dermed full av inspirasjon. Suste vi hjem fra ferie. Med mormor i baksetet. Vel fremme kjørte vi mormor til flyplassen. Og suste hjem. Satte i gang med syltetøylaging. Før flyet hennes hadde lettet, var jeg allerede ferdig med syltetøyet. Så fort går det å lage. Helt fantastisk. Så nå ser jeg frem til deilig solfylte munnfuller med syltetøy når høsten smyger seg på…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s