Ute i verdensrommet

Noen ganger. Tror jeg vi er på tur i verdensrommet. Også hjernene våre. Ifjor sommer. Kjørte vi fra Haugesund til Skogn. Ved Hardangerbrua. Klarte vi å svinge feil. Og havnet over brua. Måtte snu og kjøre tilbake. Til 150 kroners store fortvilelse begge veier. Men i år. Når vi kjørte fra Haugesund til Skogn. Ble det rett. Lærte av fjorårets feil. Trodde vi. I samme rundkjøring. Ble vi like forvirret. Som ifjor. Og vips var vi igjen på vei over brua. Som vi ikke skal over. Til 150 kroners frustrasjon begge veier. Er det mulig? Siden rundkjøringen. Ligner på et sted i verdensrommet. En ukjent planet. Eller en UFO. Er det mulig vi mister retningssansen. Og blir hypnotisert av det blå lyset? Ikke vet jeg. Det skal sies. At jeg lo så jeg grein hele veien over brua og tilbake. Sjåføren ikke så fornøyd. Men alle gode ting er tre. Så neste gang. Sparer vi garantert 300 kroner….tror jeg…..

2 kommentarer om “Ute i verdensrommet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s