Gratulerer

Gratulerer med ny Barne- og ungdomsklinikk på Haukeland. Jeg kjenner at dette betyr mye for meg som mor og forelder. Det første møtet vi hadde med barneklinikken, var heller trist. Vi ble møtt av et fallerferdig bygg. Man lurte på om heisen holdt hele veien opp eller ned. Murpussen flasset som på spøkelsesbygg. Da ansatte var fantastiske, men flaue over det de hadde å tilby oss. Viktigste er barna. Ikke foreldrene. Det har gjort noe med oss. Når jeg så videoen av åpningen. Splitter ny klinikk. Ble jeg rørt. Og så utrolig glad. For at både barn og foreldre i en vanskelig situasjon, får en MYE bedre opplevelse enn oss. Jeg viste den til min ektemann og for en gangs skyld smilte han når jeg nevnte Haukeland. Det er første gang. Det sier sitt. Håper at alle holder seg friske…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s