Haukeland

Vi har besøkt Haukeland to ganger siden sist. Første gang fikk vi møte kirurgen som hadde operert Inge Marino. Det var utrolig kjekt. Jeg fikk svar på ting jeg har bekymret meg for i to år. Han vet hva han snakker om. Og gir oss foreldre mye trygghet. Han endret åpningen på shunten fra 1.5 til 2. Dvs at han har skrudd slik at det blir mindre drenasje. Og hvis det fortsetter slik i årene fremover kan den hende han må skru helt igjen. Dvs at Inge Marino ikke trenger hjelp lenger. Jeg tør nesten ikke tro det. 

Etter ca en måned var det ny kontroll på barneklinikken. Som forøvrig er splitter ny og flott. Gratulerer så mye. Det betyr mye for alle som opplever å ha barn på sykehus. Etter en måned har Inge Marino vært MYE bedre. Som tyder på at kirurgen hadde rett. Det ble tatt CT av hodet til mini. Men ikke uten sirkus. Da det ikke ble tatt bedøvelse eller narkose var det mamma og pappa som blåholdt en fortvilt liten gutt som ikke ville ligge i dette monsteret av maskin. Men det gikk, de fikk bildene sine. Det var hele poenget. Hvis ikke måtte vi ha kommet tilbake. Så var det inn til en fantastisk overlege som ville se hvordan det sto til med gutten vår. Jeg lo så jeg grein. Denne legen hadde skikkelig barnetekke OG foreldretekke. Han forklarte og tegnet for oss hva som foregikk i hodet. Og understreket hvor viktig det var at begge foreldrene var med på slike kontroller, da vi hver gang lærer viktige ting om vår sønns tilstand. Han forklarte også at barn som blir født med hjerneblødning har større sjans for å vokse det av seg når de blir eldre.

Det viktigste for oss som foreldre er at vår sønn har det bra. Enten med eller uten shunt. Men vi har et ønske om at han blir helt frisk. Og kan leve uten. Jeg ber til de høyere makter. Og tror på at drømmer. Kan gå i oppfyllelse….

Sykebesøkene på Haukeland ble så mye bedre enn jeg hadde trodd. Frykten min er borte. La det fortsette slik….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s