Sunnmøre

Sunnmøre. I mitt hjerte. Her er halve meg fra. Pappa er født og oppvokst på Eggesbønes ved Fosnavåg. Blant mektig natur, høye fjell og hav så langt øye kan se. Jeg blir like betatt hver gang jeg er her.

Siste gangen jeg var her. Var etter pappa døde. Og jeg gikk igjennom tingene hans. Det var et tungt besøk. 

Denne gangen. Var det dessverre. Nok et tungt besøk. Da jeg reiste for å delta i begravelse til mitt kjære søskenbarn. Jeg reiste alene. Var sammen med familien til pappaen min. Det gjorde noe med meg. Jeg syns det var godt oppi alt det triste. Bare være sammen. 

Kjenne på. At jeg kunne besøke grava til pappa uten å felle en tåre. Kjenne på at jeg har kommet meg litt videre. Jeg ga pappa rosa blomster denne gangen. For jeg har jo alltid vært rosa. Og det vet pappa. Håper han ble glad for det. Så fikk han en god klem. Skulle jo gjerne ønske at jeg klemte på han istedet for en stein. Noenganger føler jeg bare for å holde rundt han. Så da ble det slik denne gangen. Savner han fortsatt hver dag.

Reise dit uten å møte pappa. Er fortsatt veldig rart. Men med en flott familie som tar imot meg med åpne armer. Er det utrolig fint. Tusen takk for denne gang. Neste gang vi møtes håper jeg det er i glede og ikke i sorg….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s