Første kinobesøk

Første kinobesøk med Inge Marino er gjennomført. Og ble bestått med glans. Jeg var så spent. Hadde gleda meg lenge. Til min lille sønn skulle få oppleve en ekte kinofilm. På kinoens dag. Slo vi til. Det var helt topp. Barnevennlig fra vi kom til vi gikk. Fiskedam, lykkehjul og maskoten Eddie. Mange inntrykk. Mye å se. Så inn i kinosalen. Satte seg fint på stolen sin. Han skulle IKKE ha forhøyet sete. Så mamma måtte fint gå og rydde den på plass. Største gleden var nok sjokoladen han fikk helt for seg selv. Så begynte filmen. WOW. Store øyne. Tse pappa! Tse pappa! Å se sitt barn vise så mye engasjement og glede, ja det varmer mamma hjertet. Jeg lo så jeg grein. Litt skummelt var det også. Men Inge Marino brydde seg ikke om det. Så imponert over gutten min som holdt ut 1,5 time i kinosalen. Veldig kjekt for oss alle. Vi gleder oss til neste gang. Da skal vi også ta med mormor….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s