Bake med mamma

Jeg har en liten gutt. Som elsker å bake. I barnehagen sier de. At han baker nok mye hjemme. Bruke kjevle. Kna deig. Det de ikke vet er at jeg aldri har bakt med han hjemme. Før nå nettopp. Mulig han er født baker. Så jeg bakte her om dagen. Kanelboller. For å se om han fattet interesse. Han brølte. RULLA! Rulla. Rulla. Så da fikk han det. Jeg har aldri lært han å bruke kjevle. Men det var helt topp. Konklusjonen er at jeg får bake mer med han. Slik at han får rulle ivei med kjevle. Min lille baker….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s