Pause


Jeg har hatt en lengre pause. Fra skrivingen min. Lysten forsvant. Alt forsvant. Gleden, skrivelysten, tanken på å dele. Livet ble større enn at jeg tok meg tid til å sette ord på det. Jeg ville holde alt for meg selv en periode. Til jeg igjen var klar til å dele ting. 

Det å skrive. Hjelper meg. På mange plan. 

Derfor er jeg igang igjen.

Håper dere fortsatt blir med meg videre på livets vei…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s