Kundekveld

Var på kundekveld. Hos frisøren min. Utrolig kjekt. De 20 første fikk goodiebag. Deriblant meg. 30% på shampoo også. Hvilken lykke! Det var show, med hårmodeller. Fingermat og champagne. Neglene mine ble lakkert i lekre farger. Glitter. Alt dette på en helt vanlig torsdag. Som dere ser på bildet vises litt av det som var i posen. Falske glittervipper. Jeg bare sier. Halle måne. Hvordan får man på dette? Ved hvilken anledning? Da min kjære ektemann fikk se disse sa han at hvis jeg blafrer ekstra mye med vippene så flyr jeg avgårde….søt han. (La dere forresten merke til linselusa?)

Teller ned til egen frisørtime rett før påske. Så påskehåret er klart til påsketur….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s