Bursdag i vente


Jeg skriver ikke bare om følelser, bekymringer og tanker. Jeg gjør faktisk en del ting også. Som kone. Lager jeg alltid bursdagskake til min kjære ektemann. Ønsket er som regel Tiramisu. En italiensk dessert. Knakende god. Enkel å lage. Veldig god å spise. Nå har jeg laget to. En som min kjære skal ta med på jobb. Og en som vi skal kose oss med hjemme. En liten gutt. Kikket med store øyne. På alle den gode sjokoladen som ble drysset på. Han fikk også drysse. Til enorm begeistring. Og noen smaksprøver. Tommel opp til mammas Tiramisu. Og bare en natt igjen til smaksprøve. Klare til å feire verdens beste Superpappa og ektemann.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s