Så ble det endelig Påske

Påskeferie. Etterlengtet deilig med noen fridager. Siste dag på jobb var sist fredag. Hele uka lå ubrukt. Med forventning. Lørdag morgen ble Inge Marino dårlig. Ville ingeting. Ligge. Hele dagen. Så vi var inne på sjekk på Haugesund sykehus. Søndag morgen. Ingen bedring. Tilbake på sykehuset. Spørsmål om å kontakte Haukeland. Men så kom det seg. Plutselig var Inge Marino sitt gamle jeg. Mandag morgen. Var alle i form. Slengte far på jobb, mini i barnehagen. Mor skulle ha en etterlengtet fridag. ALENE. Handlet mat på Rema. Brettet rent tøy. Parkerte bilen på kjøpesenteret. Entret søstrene Grene for litt påskegøy til mini. Klokka var 10. Da ringte telefonen. Det var fra Haugesund sykehus. Haukeland ville gjerne ta imot Inge Marino til observasjon av shunten. Med det samme. Om jeg kunne kjøre til Haukeland. Eh ja. Selvfølgelig. Gikk rett til bilen. Hentet mini i barnehagen. Kjørte straka vegen til Haukeland. Som vi sto og gikk. Far var på jobb. Jeg kjørte rally. Han ble lagt inn. Det som ble en time til kontroll. Ble tre dager på sykehus. Litt annerledes start på ferien. Inge Marino var i fin form hele tiden. Nevrokirurgen stilte på shunten hans. Oppholdet gikk fint. 

Det gjør inntrykk. Å være innlagt på barneavdelingen. På spiserommet kommer du i kontakt. Med mange. En mor. En sønn med leukemi. En far. En datter uten hår. Som kaster opp før frokost. Det er tøft. Å sitte der. Du kjenner at du lever. På godt å vondt. Vi ble sendt hjem i dag. Mor kjørte igjen rally med sin lille røde. Og mini han syns det er topp. Kom hjem. Utrolig takknemlig. For en frisk sønn. Mor tok igjen bilen fatt. Fortsatte på turen sin til søstrene Grene. Fikk endelig kjøpt påskeegget. Det er nå pakket i kofferten. Vi skal på påsketur til Oslo. Møte mormor og bo på hotell. Kunne ikke passet bedre med avkobling nå. God påske til alle sammen. Ta vare på hverandre. Vær takknemlige. Vi har enormt mye å være glade for….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s