Oslopåske

Vi har hatt det så fint. I Oslo. Med mormor. Bodde på det beste hotellet. Thon hotel Opera. Fikk rom ved siden av hverandre. Med flott utsikt. I niende etasje. Med isbiter. Og skopussing. Utenfor døra. Til stor glede. For både mini og mormor. Fantastisk frokost. Som serverte alt hva man kan drømme om. Så nå blir det knekkebrød til uka…. En veldig kjekk miniferie. Der vi koblet av fra alt. Vi tok trikk til Vigelandsparken. Båt til Kon-Tiki museet. Gåtur til Nobel utstilling. Det ble shopping. Litt alenetid. Samt masse kos med mormor. Hver dag var det maraton i hotellgangene med en energisk mini. Dagene går fort når man har det gøy. Takknemlig for at jeg tok med meg vinterjakken. Iskaldt i storbyen. Bortsett fra det tommel opp. Alt var topp. Jeg sovnet til synet av Holmenkollen hver kveld. 

Liker ikke ta avskjed. «Inge Marino si hadet til mormor». Så bare ned på bakken og ristet på hodet. Ville ikke. Si hadet han heller. Vi tok avskjed. Våre veier skiltes. Da så han forferdet opp på meg. MOMO! Så seg rundt. Dro meg i hånda. Jeg måtte bare dra han med. Til flyet. Ble så rørt. Så mye de viser. Uten å si så mye. Døra til gaten åpnet seg. Og mormor var glemt. Flyet var det kuleste på jord. Dramaet ble avverget. Godt det snart er sommer. Da blir det masse mormorkos. Takk for nå. Vi er kjempeglad i deg….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s