Bryllupsdag på Haukeland

7. mai er det 1 år siden vi giftet oss. 1 helt år er gått siden vi sa ja til hverandre i vakre Terracina. Med familie og venner. En uforglemmelig dag. Som jeg gjerne skulle kjørt på repeat. Igjen og igjen. Vil jo feire 1 år som gift også. Vurderte hotellweekend. Eller ut og spise. Noe for å markere. Den fine opplevelsen det er å gifte seg med den man elsker. Dagen vår vil i morgen blir feiret på Haukeland. Etter en tøff periode over lengre tid. Der verdens beste godgutt ikke har vært i form. Og stressa vettet ut av foreldrene. Ut og inn av sykehus. Er det nå blitt bestemt operasjon. For bytting av shunt. Det er godt at han endelig får hjelp slik at han får en bedre hverdag. Men som mor har jeg vondt av alt han skal gjennom. Jeg kjenner det på kroppen. Når gutten min er dårlig. Blir jeg dårlig. Så enkelt er det. Bryllupsdagen vil bli spesiell. Feiret med en softis. I påvente av operasjonsdag mandag. Viktigste av alt er at vi er sammen med gutten vår. Gratulerer med bryllupsdagen min kjære ektemann. Du er unik. Og kjære Inge Marino. Du skal vite at vi gjør vårt aller beste slik at du har det så bra som mulig. Alt blir bra nå. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s