Årets sommerferie

Bare føyk forbi. Virket det som. Den tok oss som en bølge. Og skyllet oss i land. Full av inntrykk og opplevelser. Men absolutt ikke uthvilt. Det var en utrolig flott sommer. Første stopp Fosnavåg. Det var på tide. Og vise Inge Marino hvor morfar kom fra. Vi storkoste oss med familie. Og hadde noen nydelige dager. Før vi kjørte videre til mamma og Trøndelag. Ingenting er som hos mamma. Da blir jeg liten igjen. Og springer i gresset, spiser jordbær og koser med geitene. Inge Marino han syns det var mest gøy å kjøre bilen til mommo, og vaske den. Ferden fortsatte til Hitra, der min mormor kom fra. Det også uti havgapet. Mye hav i blodårene mine. Koselig slektstreff, mimring og sightseeing. Så var det en uke i Terracina. Der var det mange som hadde ventet lenge på å få se Inge Marino. Tror Ettore sårt lengtet litt også. Både etter mammaen sin og ikke minst etter sola. For der var den. Til de grader. Opp mot 40 grader. Da blir det varmt. Mini merket ikke noe av varmen. Å leve med badebukse og bade hele tiden var ikke noe problem. Deretter tilbake til Trøndelag, før vi puttet mormor i baksetet og tok fatt på hjemveien. Via en hotellovernatting i Oslo. Vipps så var det tilbake til hverdagen. Før vi liksom har klart å innse at ferien var over. Vi er i teorien klar for ny ferie….

Bildet av mini er fra Roma, vi rakk en svipptur dit også. Kul kis på fortausrestaurant i 41 graderes varme. Ikke lenge etter var vi vitne til en som stjal fra en varebil og politiet slo han rett ned, før han karret seg opp og forsvant springende rundt et hjørne. Akkurat som på film. Men brutalt virkelig. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s