Avreisedag

Da er det den store reisedagen. Eller døgnet. Etter en natt på flyplasshotellet med supertykke vinterdyner som var altfor varme og en aircondition som var altfor kald våknet vi utslitt hele gjengen. En nydelig frokost ventet på oss med alt fra omelettkokk til sjokoladefontene. Mini fornøyd med bønner i tomatsaus. Og superklar for dagens første fly. Til Oslo. Det er et eventyr og reise med en gutt på 4 år. Jeg eeeeelsker å fly mamma. Wooow se fly. Veldig kjekt reisefølge. Flyturen gikk fint. På Gardermoen ble det vekslet til dollar. Og passkontrollen ble bestått. Og plutselig begynner det sakte men sikkert å gå opp for meg hvor vi skal. Når vårt neste fly går til Doha, da er vi ikke i Europa lenger. Mamma Mia. I natt skal vi videre mot Maldivene. Og i morgen tidlig. Er det et faktum.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s