En annen planet

Maldivene tar pusten fra meg. I dag når jeg våknet sprang jeg ut mens de andre sov. Fortsatt like vakkert. Jeg gikk rundt øya vi bor på, det tar ca 15 min. Ikke så stor med andre ord. Men alt er bare helt magisk. Må klype meg i armen.

Det er som å være på en annen planet. Jeg ser meg aldri mett på det turkise havet, de flotte fiskene som kikker på deg når man snorkler, alle krabbene som dukker opp etter sola er gått ned. Naturen blomstrer her nede.

Vi bor på Anantara Dighu Resort. Kunne ikke valgt noe bedre. Maten er av ypperste klasse. Jeg har spist alt fra lokal tunfisk til italiensk pizza. Frokostbuffeen består av alt mellom himmel og jord. Indisk, thai, vaffel, omelett for å nevne noe. Vi triller nok hjem fra Maldivene. Servicen er fantastisk. Og bungalowen vi bor i er større enn leiligheten vår. Badet er under åpen himmel og i morges når jeg satt på do kom det en fugl spaserende. Og når jeg ligger i badekaret ser jeg opp på en palme. Nydelig.

I dag har vi fått nok sol hele gjengen. Far og sønn bruke og fine, mens hu mor er vel heller en smule rosa. Men det er vel litt av sjarmen.

Da ligger hele familien i den to meter brede senga å ser litt TV før det er natta.

Snart en ny dag i paradis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s