Spa

I dag unnet jeg meg spa. Grunnen er at jeg er som en kokt hummer. Sola er utrolig sterk her nede. Og solkremen som jeg smører på meg skjønner jeg ikke hvor tar veien. Uansett så har jeg tatt en aloe vera/sort te behandling som gjør at jeg føler meg fantastisk nå her jeg sitter i hagen vår og slapper av. Nydelig spa avdeling. En opplevelse i seg selv. Og jeg blir bare så fascinert av dette nydelige turkise havet. Ser meg aldri mett.

Jeg har også smakt ferskt kokosvann for første gang. Vår beach guru klatret opp og hentet en kokosnøtt. Tok den største kniven jeg hadde sett og bare vips var det hull til å drikke. Smakte nydelig. Inge Marino drakk som bare det. Her nede smaker han på alt.

Vi nyter late drømmedager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s